Maison à vendre

1545000€

4 chambres 311 mètres carrés

Immoweb code : 11352642
Immoweb code : 11352642

Aperçu

4 chambres
3 salles de bains
311 mètres carrés habitables
3495 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Uitstekend gelegen, in een groen omgeving, op wandelafstand van het centrum. Deze prachtige woning werd volledig verbouwd in 2001waarvan enkel de magnifieke voorgevel van het einde van de 19de eeuw werd behouden. Recent werd de woning nog voorzien van een geothermische warmtepomp met 5 boringen en 19 zonnepanelen, waardoor de woning volledig elektrisch wordt
verwarmd (vloerverwarming). Aan de achterzijde geniet u van uw eigen parktuin. Centrale inkomhal met vestiaire, links en rechts treft u de eerste slaapkamer en badkamer, ideaal voor logés. Achteraan laten de grote raampartijen royaal veel licht binnenstromen, een concept dat zorgt voor een rustgevende visuele interactie met de tuin. De keuken (met bijkeuken) is voorzien van alle comfort. Aanpalend vinden wij de eetkamer met een directe verbinding met het terras.
Ideaal voor zomerse BBQ’s! Verder vinden wij hier nog een bureauruimte en de technische berging. Op de eerste verdieping is er een dubbele leefruimte met open haard en één extra eetkamer. De tweede verdieping omvat drie ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer. Deze is voorzien van en-suite dressing en badkamer met dubbele wastafel, ligbad en stoomdouche en een mooi terras met zicht op de tuin. Verder treffen we nog een douchekamer met apart toilet.

Contacter