Maison à vendre

410000€

3 chambres 246 mètres carrés

Immoweb code : 11340955
Immoweb code : 11340955

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
246 mètres carrés habitables
1120 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Op een gunstige ligging nabij toegangswegen (R6, E19), Bonheiden dorp, winkels, scholen, openbaar vervoer en natuur bevindt zich dit vrijstaande en instapklare huis met maar lieft 246 m2 bewoonbare oppervlakte.

Deze woning werd doorheen de jaren goed onderhouden en is prima bewoonbaar voor wie weinig behoefte heeft aan veranderingswerken. Echter zijn er ook tal van mogelijkheden voor wie op zoek is naar een vernieuwingsproject.

Op het gelijkvloers bevindt zich momenteel de ruime inkomhal met houten trap. Van hieruit heb je toegang tot het gastentoilet, de leefruimte en twee gelijkvloerse slaapkamers (rolluiken).
Vanuit de lichtrijke living kom je in de keuken met aanpalend een veranda, wasplaats, badkamer (douche) en tweede toilet.

Op de eerste verdieping is momenteel een derde slaapkamer en veel bergzolder (geïsoleerd), met potentieel voor het uitbreiden naar bijvoorbeeld meer kamers.

Deze gezinswoning beschikt over een garage (el. poort), bijzonder ruime en zonnige tuin met serre en heel wat parkeerruimte (lange oprit). Het huis is voorzien van dubbele beglazing, rolluiken, een nieuwe condensatieketel (gas), kelder en een waterput van 15.000l.

Deze woning is rechtstreeks te koop via de eigenaar vanaf 410.000 euro.
Elk bod wordt overwogen na afloop van de bezoekmomenten.

Wees er als eerste bij en ontdek dit charmante huis met tal van potentieel als eerste door je bezoek in te plannen via mail. Gelieve je spam folder te checken.

Contacter