Maison à vendre

399000€

3 chambres 238 mètres carrés

Immoweb code : 11297641
Immoweb code : 11297641

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
238 mètres carrés habitables
797 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers en studio met 1 slaapkamer. Deze woning is gelegen in een groene omgeving, maar toch vlakbij het centrum van Booischot, winkels, school en openbaar vervoer. Bent u op zoek naar een gelijkvloerse gezinswoning of een woning waarbij u kan samenwonen met uw ouders/zussen/broers/vrienden en dit op een mooi perceel in een rustige straat? Dan dient u deze woning zeker te ontdekken! We betreden de woning via de inkomhal en bereiken zo de leefruimte. De leefruimte geniet veel lichtinval en biedt dankzij de grote raampartijen een toegang tot de veranda. Zowel de leefruimte als de veranda genieten veel daglicht en de leefruimte geniet de gezelligheid van de open haard.
De leefruimte staat in rechtstreeks contact met de volledig ingerichte en afgewerkte keuken. De keuken is voorzien van de nodige ruimte, opbergkasten en toestellen. Op het gelijkvloers treffen we eveneens een gastentoilet, wasplaats, 2 slaapkamers en de badkamer, uitgerust met douche en wastafel in meubel.

De bovengelegen studio is voorzien van een leefruimte, keuken, badkamer, slaapkamer en berging. Achteraan het perceel bevindt een garage.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter