Maison à vendre

275000€

3 chambres 148 mètres carrés

Immoweb code : 11304436
Immoweb code : 11304436

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
148 mètres carrés habitables
200 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Af te werken casco-project met veel mogelijkheden in Boom.

Ligging: deze woning is uiterst gunstig gelegen, doch in een rustige woonwijk. Op enkele minuten afstand bent u verwijderd van winkels, scholen, openbaar vervoer en het centrum van Boom.

Omschrijving: u betreedt de af te werken woning via een ruime inkomhal dewelke toegang biedt tot de kelder. Aan uw rechterzijde treft u een zeer open en lichtrijke leefruimte aan met aansluitend het nieuwe achtergedeelte.
Deze ruimte kan ingericht worden als open keuken met prachtig zicht op de tuin. De eerste verdieping biedt plaats voor een mooie slaapkamers aan de voorkant en badkamer. De badkamer is op heden uitgerust met ligbad, toilet en dubbele wastafel. Via een vaste trap kan u de zolder bereiken waar u de mogelijkheid hebt tot het creëren van extra slaapkamers. Het huis wordt compleet gemaakt door de west georiënteerde tuin, waar het heerlijk genieten is.

Kortom, bent u op zoek naar woonst waar de grootste zaken (gedeelte ramen, leidingen, achterbouw) reeds vernieuwd zijn en u zelf de afwerking nog kan bepalen? Kom snel eens kijken!

EPC: 469 kWh/m²
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.
Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag. Gegeven opp. zijn indicatief. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eige

Contacter