Maison à vendre

313000€

3 chambres 130 mètres carrés

Immoweb code : 11146985
Immoweb code : 11146985

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
130 mètres carrés habitables

Description

huis

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtige Bel-etage Woning in de Borgerhoutsestraat 52 - Een Echte Vondst voor €313.000
Deze schitterende bel-etage woning in de Borgerhoutsestraat 52 biedt u het comfort en de flexibiliteit die u zoekt. Met zijn centrale ligging, is dit de ideale woning voor gezinnen, koppels, of wie dan ook op zoek is naar een plek om zich echt thuis te voelen.
De woning verwelkomt u met een inkomhal die toegang biedt tot de ruime garage, de droge kelder voor opslagruimte en de badkamer met toilet, douche en wastafel.
De trappenhal brengt ons naar de ruime woonkamer met open keuken die uitgerust is met een wastafel, gasfornuis, vaatwasser, oven, inbouw ijskast en diepvries.
Op de 2de verdieping bevinden zich 2 royale slaapkamers, waarvan 1 verdeeld is in 2 slaapkamers van elks 10m2.
Op de mezzanine bevindt zich nog een badkamer met toilet en douche.

Deze bel-etage woning biedt ruimte, comfort en een veelzijdige indeling die aan uw woonbehoeften zal voldoen. Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning met meerdere slaapkamers of een ruime plek om te wonen en te werken, deze woning heeft het allemaal. Mis deze kans niet om uw droomhuis te vinden. Neem vandaag nog contact op voor een bezichtiging en maak van deze woning uw nieuwe thuis.

Er is overal dubbele beglazing met een PVC kader.
De woning is asbestveilig.
De elektriciteit is niet conform.
EPC Energielabel C - 207 kwh/(m² jaar)

Perceelscore : D

Contacter