Maison à vendre

239000€

2 chambres 188 mètres carrés

Immoweb code : 11246927
Immoweb code : 11246927

Aperçu

2 chambres
188 mètres carrés habitables

Description

Immeuble de rapport

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren huis met 2 units en opslagruimte in Borgerhout

Locatie: Dit huis met opslagruimte staat te koop op de Turnhoutsebaan 423, 2140 Borgerhout. Op wandelafstand bevinden zich verschillende winkels, horecagelegenheden, openbaar vervoer en invalswegen.

Omschrijving: Op de Turnhoutsebaan staat dit te renoveren huis met veel mogelijkheden te koop, thans gebruikt als niet vergund opbrengsteigendom met 2 appartementen. De gelijkvloerse verdieping is een grote ruimte voor opslag of kan dienst doen als atelier. Via een houten trap betreden we de eerste verdieping waar zich de eerste unit bevindt. We komen binnen in de leef- en eetruimte met apart toilet. De keuken wordt van de woonkamer gescheiden door een mooie authentieke deur. De keuken beschikt over een dubbele spoelbak, gasvuur met 4 pitten en een dampkap. Er is ook een douchekamer aanwezig. Achteraan vinden we een slaapkamer met lavabo. Op de tweede verdieping bevindt zich de tweede unit met dezelfde indeling als verdieping 1.

Bijzonderheden:
- Ruime opslagruimte van 86 m²
- Te renoveren
- EPC 950 KwH/m²/jaar

P-score en G-score: C
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter