Maison à vendre

375000€

6 chambres 196 mètres carrés

Immoweb code : 11342432
Immoweb code : 11342432

Aperçu

6 chambres
2 salles de bains
196 mètres carrés habitables
67 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ruime gezinswoning (196m²) met 6 slaapkamers op toplocatie!

Ligging: Deze woning is gelegen in de rustige Kortrijkstraat in Borgerhout nabij Park Spoor Noord en Oost, op 10min fietsen van het gezellige Rivierenhof. Evenals zijn op-en afritten, Antwerpse ring en de Singel makkelijk te bereiken.

Beschrijving: Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in de inkomhal die leidt naar de gezellige en ruime leefruimte. Achteraan komt u in de zeer lichtrijke keuken voorzien van een lichtkoepel en voldoende opbergruimte. De keuken geeft toegang tot de Noord-West geörienteerde koer. Aansluitend aan de keuken vinden we de kleinere badkamer met douche, enkele wastafel en toilet.

Op de tussenverdieping vinden we de volledig uitgeruste badkamer voorzien van een ligbad, enkele wastafel, toilet en aansluiting voor de wasmachine. Deze ruimte geniet van voldoende ventilatie door de grote raampartijen.

Op de eerste en tweede verdieping vinden we nog 6 ruime slaapkamers, wat deze woning zeer aantrekkelijk maakt voor grote gezinnen.

Verder beschikt de woning over een kelderruimte handig voor extra opbergruimte.

Bijzonderheden:

- Bewoonbare oppervlakte van 196 m2 cfr. EPC

- Veelzijdige indeling

- 6 slaapkamers + 2 badkamers

- Kelder

- P-score en G-score: D Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/

Contacter