Maison à vendre

395000€

3 chambres 133 mètres carrés

Immoweb code : 11376207
Immoweb code : 11376207

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
133 mètres carrés habitables
210 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ligging: Op te frissen woning te koop met veelzijdige indeling gelegen op de Cruyslei te Borgerhout. Ideale ligging vlakbij verschillende winkels en andere faciliteiten. Openbaar vervoer ligt vlakbij. Alsook ideaal gelegen tussen 2 parken Te Boelaerpark en Boeckenbergpark. Vlotte verbinding met wagen naar autostrades en omliggende gemeenten.

Omschrijving: Bij het betreden van de woning komen we terecht in de inkomhal, welke toegang geeft tot de open woon- en eetkamer. Eenmaal we door deze ruimten wandelen, komen we in de keuken terecht. In deze keuken hebben we heel wat opbergruimte door de ingemaakte kasten. Achteraan de gelijkvloerse verdieping vinden we een wasruimte met een toilet en nog een veranda terug. Deze veranda geeft toegang tot de gezellige, Zuidgerichte tuin.
Op de tussenverdieping vinden we een bureau terug. Achteraan deze tussenverdieping is de recent vernieuwde badkamer (2021) gelegen welke voorzien is van een douche, enkele wastafel en een toilet.
Op de eerste verdieping vinden we twee slaapkamers terug.

Bijzonderheden
- Woning met veel potentieel
- Gezellige tuin
- Toplocatie
- Dak geïsoleerd
- Bewoonbare oppervlakte 133 m² cfr. EPC
- P&G-score: A Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter