Maison à vendre

225000€

3 chambres 123 mètres carrés

Immoweb code : 11305386
Immoweb code : 11305386

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
123 mètres carrés habitables
224 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Karaktervolle casco-woning klaar om te renoveren op een perceel van 203m² op centrale ligging te Borsbeek biedt tal van mogelijkheden!

Ligging: Gelegen op een centrale ligging te Borsbeek nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.

Omschrijving: Karaktervolle woning met authentieke elementen die helemaal werd gestript met oog op heropbouw. U betreedt de woning via de inkomhal doe toegang biedt tot een ruime leefruimte met mogelijkheden. De achterbouw werd afgebroken maar er zijn plannen en renders beschikbaar voor een prachtige nieuwe situatie. Op de eerste verdieping is er een prachtige masterbedroom en ruimte voor een badkamer. De zolderverdieping voorziet ruimte voor nog twee extra kamers. De woning is gelegen op een perceel van 203m² en heeft de mogelijkheid om een gezellige tuin aan te leggen.

Het gaat over een totaalrenovatie maar dit biedt u de mogelijkheid om de woning volledig naar uw eigen smaak in te richten.

Kortom: Karaktervolle woning op centrale ligging te Borsbeek biedt tal van mogelijkheden!

Bijzonderheden:

- karaktervolle woning
- renovatieproject
- centrale ligging




Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter