Maison à vendre

528000€

3 chambres 120 mètres carrés

Immoweb code : 11287979
Immoweb code : 11287979

Aperçu

3 chambres
120 mètres carrés habitables
318 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze prachtige woning in Boutersem is een droom die werkelijkheid wordt. Gelegen in een rustige buurt, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gezellig leven. Met een gezellige tuin en terras, een garage en 3 slaapkamers, is deze woning perfect voor een gezin of een stel dat van ruimte houdt.

Gebouwd in 2014, is deze woning in uitstekende staat en heeft het alle moderne gemakken die je maar kunt wensen. Met een perceeloppervlakte van 318 m² is er genoeg ruimte om te genieten van de buitenlucht en de prachtige omgeving. De EPC-waarde van 133 kWh/(m²jaar) en het energielabel B zorgen ervoor dat deze woning energiezuinig is en zijn onder andere te danken aan de zonnepanelen.

De tuin is georiënteerd op het noorden, wat betekent dat je de hele dag kunt genieten van de zon in de tuin en op het terras. De garage biedt voldoende ruimte voor het parkeren van een auto en het opbergen van fietsen en andere spullen.

Kortom, deze woning in Boutersem heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en gelukkig leven. Met zijn moderne gemakken, ruime tuin en terras, en gunstige ligging, is het de perfecte plek om thuis te komen na een lange dag.

Benieuwd naar meer? Neem dan vandaag nog contact op met Marta van Immolight 0476 44 13 73.

Contacter