Maison à vendre

4 chambres 335 mètres carrés

Immoweb code : 11055392
Immoweb code : 11055392

Aperçu

4 chambres
3 salles de bains
335 mètres carrés habitables
1800 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
*ENERGIELABEL D NA RENOVATIE VAN HET VERWARMINGSSYSTEEM*

Een statige witte gevel, moulures, originele parket vloeren in combinatie met terracotta tegels en hoge plafonds. Elementen die de bijna 100 jaar oude woning karakteriseren.

Bovendien bevindt deze parel zich in een oase van groen en rust en toch vlakblij invalswegen, scholen en winkels, in een éénrichtingsstraat.

Na het binnenkomen van de indrukwekkende inkomhal met authentieke tegels, vestiaire en gastentoilet kan u kiezen om te vertoeven in één van de drie gezellige woonkamers waarvan twee met openhaard en zicht op de parktuin of in de gezellige leefkeuken waar er plaats is voor het hele gezin. De woning werd voor een groot deel onderkelderd.

Via de sierlijke trap bereikt u twee ruime slaapkamers met telkens een dressing die verbonden worden door een badkamer waar u alweer overdonderd wordt met een prachtig zicht op de tuin.

Aangekomen op de tweede verdieping is er een masterbedroom met dressing en badkamer voorzien van een bad/douchecombinatie, dubbel lavabomeubel, toilet en bidet. Aan de ander kant van de hal, een logeerkamer met aansluitend een badkamer. Ook is er plaats voor een bureau of zithoek.

Nog ruimte nodig om uw hobby uit te oefenen of liever een speelkamer voor de kinderen? Deze mogelijkheid is terug te vinden op de zolderverdieping.

Deze prachtige Zuid-tuin entertaint jong en oud, ca. 1.250 m² aan groen met een ingebouwd zwembad, "poolhouse" en terras.

Uw wagen of andere voertuigen kunnen…

Contacter