Maison à vendre

559000€

3 chambres 185 mètres carrés

Immoweb code : 11278336
Immoweb code : 11278336

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
185 mètres carrés habitables
783 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze charmante en volledig gerenoveerde (2022) halfopen bebouwing is gelegen in één van de meest gegeerde straten nabij het centrum van Brasschaat (Maria-ter-Heide).

We betreden de woning via een inkomhal dewelke toegang biedt tot zowel het apart toilet, de inpandige garage en de leef- en keukenruimte. De leefruimte en open leefkeuken werden -net zoals de inkomhal- afgewerkt met een prachtige visgraat parket.

De volledig geïntegreerde leefkeuken (Dovy) biedt zowel overzicht als toegang tot de magnifieke tuin (totale oppervlakte van het perceel: 783 m²).

Naast de eerder beschreven ruimten beschikt de woning op het gelijkvloers ook over een berging/bijkeuken dewelke eveneens volledig met maatkasten afgewerkt werd. Vanuit deze berging heeft u ook toegang tot de tuin.

Op de verdieping omvat de woning een nachthal (met toegangsluik tot de bergzolder), een prachtige Desco badkamer (voorzien van inloopdouche) en drie volwaarde slaapkamers (14 m², 12 m² en 12 m²). De nachthal en drie slaapkamers werden met een duurzame en moderne parket afgewerkt.

Belangrijke pluspunten:
Totaal gerenoveerde en lichtrijke woning - centrale locatie in Brasschaat, vlakbij het centrum, winkels en het openbaar vervoer - 3 ruime slaapkamers aanwezig – alarm en geautomatiseerd deurslot aanwezig - recent geïnstalleerde CV-ketel - gunstige EPC - conforme elektriciteit – prachtige en zonnige tuin.

Voor meer informatie of een bezoek ter plaatse, kan u contact opnemen via het nummer 0499/36.92.80.

Contacter