Maison à vendre

505000€

3 chambres 137 mètres carrés

Immoweb code : 11329096
Immoweb code : 11329096

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
137 mètres carrés habitables

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze halfopen bebouwing is gelegen in een rustige woonwijk niet ver van het centrum van Brasschaat. Het gaat hier om een gezinswoning die als nieuwbouw aangekocht was in 2019 met alle moderne troeven.

Via de inkomdeur komt u binnen in open plan woon-, eetkamer en volledig uitgeruste zwarte keuken van Siematic met een Bora inductieplaat als troef. Onder de trap bevindt zich een uiterst ruime en praktische vestiaire. De grote raampartijen geven uit op de groene tuin waar u in alle rust kunt genieten.

Tevens op het gelijkvloers bevindt zich een eerste toilet met een handige bergruimte die als overloop dient naar de aansluitende garage met veel ruimte en een aparte ingang naar de tuin.

Via de houten trap komt u op het eerste verdiep waar zich 2 ruime slaapkamers bevinden met een lichtrijke 1ste badkamer en apart toilet. Het lichte keramisch parket zorgt voor een mooie egale look over de gehele woning.

Op het 2de verdiep bevindt zich de master slaapkamer (16m2) met aansluitend een badkamer dat zowel bad/douche als 3de toilet bevat voor uiterst comfort. Aansluitend is er een technische ruimte met condensatieketel en ventilatie unit.

Deze woning is helemaal afgewerkt met moderne materialen in 2020 en is dus is zeer goede staat. Voor meer informatie en eventuele bezoeken gelieve contact op te nemen op het nummer 0474871089 of een mail te sturen naar [email protected].



Contacter