Maison à vendre

549000€

3 chambres 251 mètres carrés

Immoweb code : 11333157
Immoweb code : 11333157

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
251 mètres carrés habitables
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

Deze woning is gelegen in een groene omgeving nabij het centrum van Brasschaat. In de nabijheid wordt u verwend door bosgebied, invalswegen, openbaar vervoer en winkelmogelijkheden.

Er is een ruime inkomhal met gastentoilet die uitgeeft op de lichtrijke leefruimte op authentieke parketvloer. Dankzij de open, ingerichte keuken behoudt u steeds het contact met de leefruimte. Verderdoor kan u nog in elk seizoen genieten van de buitenruimte dankzij de veranda. Op het gelijkvloerse verdiep vindt u nog een kamer die dienst kan doen als klein thuiskantoor.

De eerste tussenverdieping is opgedeeld in een ruime slaapkamer tevens op een aangename parketvloer, een badkamer met badkamermeubel, bad met douchemogelijkheid en toilet alsook een tweede slaapkamer die uitgeeft op de tuin, maar daarover later meer.

Enkele treden hoger vinden we een zeer ruime derde slaapkamer met badkamermeubel.

Tot slot kan u nog gebruik maken van een etage hoger.

Dankzij de ruime oprit kan u steeds u wagen kwijt, daarbovenop kan u ook nog eens genieten van een diepe garage en een fantastische kelderberging, ideaal voor uitoefenen van een hobby of als stockage.

De woning is voorzien van zonnepanelen, rolluiken en een vernieuwde condensatieketel.

Contacter