Maison à vendre

369000€

2 chambres 215 mètres carrés

Immoweb code : 11333703
Immoweb code : 11333703

Aperçu

2 chambres
2 salles de bains
215 mètres carrés habitables
361 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Charmante gezinswoning met terras en garage te Brasschaat

Locatie: deze woning is gelegen in een rustige straat en in de nabijheid van scholen, winkels en het openbaar vervoer. Dit huis heeft een perceelopp. van 361m² en een woonoppervlak van 215m².

Indeling: de woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een ruime leefruimte, een gerenoveerde keuken, een toilet, een grote slaapkamer met dressing en gerenoveerde badkamer, als ook een gezellige koer. Op de 1ste verdieping is er een extra keuken, een ruime leefruimte die eventueel kan dienen als derde slaapkamer, een tweede slaapkamer met badkamer en een groot terras.

Omschrijving: dit huis combineert veel charmesmet veel mogelijkheden. Het betreft een op te frissen woning met veel woonoppervlakte. Bij het betreden van de woning valt meteen de authentieke uitstraling op, die de ruimtes karakter geeft. Hoge plafonds en originele details zorgen voor een warme en uitnodigende sfeer. De gezellige koer voegt een extra dimensie toe aan het geheel. Op de eerste verdieping wacht een aangename verrassing: een royaal terras. Dit terras is de perfecte plek om te genieten van zonnige dagen en gezellige avonden met vrienden en familie.

Bijzonderheden:
- gerenoveerde badkamer (2019)
- gerenoveerde keuken (2018)

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter