Maison à vendre

775000€

4 chambres 227 mètres carrés

Immoweb code : 11334026
Immoweb code : 11334026

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
227 mètres carrés habitables
674 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtige villa te koop te Brasschaat

Deze instapklare woning is gelegen in een fantastische wijk in Brasschaat. Heerlijk vertoeven in alle rust, in het groen en toch centraal nabij het centrum van Brasschaat met zijn vele winkels, openbaar vervoer, invalswegen, scholen etc. Deze woning heeft alles in huis om er uw nieuwe thuis van te maken.
Dit eigendom is gelegen op een mooi perceel van ca. 674m² en biedt een woonoppervlakte van ca. 227m². De woning zelf belichaamt de perfecte balans tussen eigentijdse elegantie en charme. De riante raampartijen bieden niet alleen een prachtig zicht op de groene tuin maar ze zorgen ook voor een overvloed aan natuurlijke lichtinval.

Indeling: De woning beschikt op het gelijkvloers over een inkomhal, een ruime leefruimte, een volledig geïnstalleerde eilandkeuken, twee eetkamers, bijkeuken en bureau met toonzaal. Deze laatste is ideaal voor thuiswerkers, zelfstandigen etc. Op de eerste etage kan u de master bedroom met dressing en ensuite badkamer terug vinden. Verder zijn er nog twee slaapkamers, een douchekamer en een extra dressing voorzien.

Kortom een zeer leuke woning op een gunstige locatie! De mooie tuin met terras maken het plaatje compleet.

We kijken er alvast naar uit u rond te leiden in deze woning.

Bijzonderheden:
- rustige wijk
- gezellig tuin
- oprit met garage
- EPC 224 kWh/m²
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgo

Contacter