Maison à vendre

599000€

3 chambres 250 mètres carrés

Immoweb code : 11356976
Immoweb code : 11356976

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
250 mètres carrés habitables
2360 mètres carrés de terrain
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :

Neem contact met onze lokale makelaar Dimitry via [email protected] of +32 4 93 37 27 43 voor een bezoek of meer informatie.

De woning is gelegen op een ruim perceel van 2.360m² met zicht op een prachtige grasweide. De oprit geeft u voldoende plek voor het stallen van enkele wagens en u kan nog genieten van een ruime garage voor wagen, fietsen en meer.

De ruime inkomhal met charmente trappenhal is voorzien van een gastentoilet. Aansluitend treft u de gerenoveerde leefruimte op tegelvloer. Dankzij de open, ingerichte keuken behoudt u steeds het contact met de leefruimte. Verder geven deze twee ruimtes uit op de verandaruimte.

Verder sluiten we het gelijkvloers af met een ruime slaapkamer met zicht op de prachtige tuin en een badkamer met wastafel en ligbad.

De verdieping bestaat uit tweede ruimte kamer  met voldoende plek voor een kledingkast en eventueel bureel. Verder vindt u een tweede badkamer met wastafel, douche en toilet. Op dit verdiep bevindt zich ook een technische berging/waskamer die ook zeker en vast kan dienen als opbergplaats. Tot slot vervolledigen we dit verdiep met een zeer ruime kamer.

BIJZONDERHEDEN:

- Ruim perceel

- 3 tot 4 slaapkamers

- Scholen, winkels en autosnelweg op korte afstand



Contacter