Maison à vendre

3 chambres 156 mètres carrés

Immoweb code : 11086737
Immoweb code : 11086737

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
156 mètres carrés habitables
261 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze lichtrijke en instapklare belle etage woning (bewoonbare opp: 156 m²) ligt op een boogscheut van het sportcentrum en nabij verschillende winkels en scholen.

Op de gelijkvloerse verdieping vinden we de ruime inkomhal terug voorzien van toilet en toegang tot de ruime garage met wasberging. Vanuit de garage is toegang tot de zuid-gerichte tuin via een extra berging. Op de eerste verdieping vinden we de lichtrijke woonkamer met knusse zithoek en open haard terug en open keuken voorzien van volgende toestellen: dampkap, kookvuur, oven, spoelbak, vaatwasser, koelkast en diepvries. De afwerking is zeer hoogwaardig, zo werd er geopteerd voor een granieten werkblad. Aanpalend aan de woonkamer kan het gezellige zonneterras teruggevonden worden waar het heerlijk vertoeven is! Er is voldoende plaats om een volwaardig tuinset te plaatsen!
Op de tweede verdieping vinden we 3 slaapkamers terug (6.56 m², 13.9m² & 12.56m²) voorzien van laminaat op de ondergrond. Vernieuwd raamwerk in PVC met rolluiken (elektrisch te bedienen). De badkamer, voorzien van regendouche, wastafel, toilet en handdoekdroger, werd recent vernieuwd en mag de eyecatcher van de woning genoemd worden.
De derde verdieping of zolderruimte (15 m²) is bereikbaar via een vaste trap en kan nog vrij ingedeeld worden.

Ramen in de slaapkamers werden vernieuwd en voorzien van elektrische rolluiken, regenwaterput 6000l. Blanco keuring elektriciteit! Gunstig EPC! Deze woning is beschikbaar in overleg met de eigenaars.

Op zo

Contacter