Maison à vendre

475000€

4 chambres 220 mètres carrés

Immoweb code : 10803886
Immoweb code : 10803886

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
220 mètres carrés habitables
175 mètres carrés de terrain

Description

Lieu d'accueil unique à vendre au cœur de Bruges

Ben je op zoek naar een buitengewone kans om je droom van het runnen van een restaurant in het charmante Brugse stadscentrum te realiseren? Dan is dit de ideale gelegenheid!
Wij presenteren dit goed draaiende restaurant met 50 zitplaatsen binnen en 40-45 zitplaatsen op het zonnige terras aan de achterkant van het gebouw. Daarnaast biedt dit veelzijdige pand talloze mogelijkheden voor ondernemers met visie.

Dit eigendom is voorzien van een professionele keuken met alle benodigde apparatuur en voorzieningen, waardoor elke chef-kok zijn culinaire visie kan realiseren. Verder is er een lucht-lucht warmtepomp voorzien die u niet alleen kunt gebruiken voor de verwarming van het gebouw, maar ook voor de verkoeling ervan.

Het zonnige terras aan de achterkant van het gebouw is een echte troef. Hier kunnen gasten genieten van heerlijke maaltijden en drankjes in de open lucht, waardoor de charme van Brugge nog meer tot zijn recht komt.

Naast horeca biedt dit pand de mogelijkheid om te worden gebruikt voor andere doeleinden, zoals een kledingwinkel, kunstgalerij, of zelfs een ontmoetingscentrum.
Op de bovenverdieping is er ook de mogelijkheid om een woongelegenheid te creëren.

Dit is je kans om deel uit te maken van de rijke culinaire traditie van Brugge en een bloeiend restaurantbedrijf over te nemen. Of je nu droomt van een intiem gastronomisch avontuur of van het creëren van een unieke horecabestemming, dit pand biedt de perfecte start.

Neem vandaag nog contact met ons op voo…

Contacter