Maison à vendre

399000€

2 chambres 116 mètres carrés

Immoweb code : 11150137
Immoweb code : 11150137

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
116 mètres carrés habitables
70 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Ontdek deze sfeervolle, volledig gerenoveerde rijwoning in het hart van Brugge. Met een zuidwestelijk gerichte binnentuin van 16 m², voorzien van onderhoudsvrij kunstgras, biedt dit karaktervolle pand het perfecte evenwicht tussen historische charme en modern comfort. Renovatie in 2019-2020 heeft het huis getransformeerd, met een lichte woonkamer en een gloednieuwe keuken, compleet met de nieuwste apparatuur en volop opbergruimte. Natuurlijk licht valt rijkelijk binnen door twee grote Velux ramen.

De eerste verdieping herbergt een ruime slaapkamer met dressing, een moderne badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche, en een apart toilet. Een tweede ruime slaapkamer op de tweede verdieping biedt veelzijdige gebruiksmogelijkheden. Dankzij de nieuwe hoogrendementsketel en aardgasaansluiting geniet u van optimaal wooncomfort. Met een EPC-waarde van 118 kWh/m² (EPC B), positief keuringsverslag van de elektriciteit, en een asbestattest, belooft deze woning een zorgeloze toekomst.

Gelegen in een levendige buurt, dicht bij alle voorzieningen, is dit pand de ideale keuze voor wie droomt van een stijlvol, zorgeloos thuis in een historische omgeving.

Interesse? Contacteer +32475274247.

Contacter