Maison à vendre

5 chambres 217 mètres carrés

Immoweb code : 10704024
Immoweb code : 10704024

Aperçu

5 chambres
1 salle de bains
217 mètres carrés habitables
192 mètres carrés de terrain

Description

Bel etage

Désolé il n'y a pas de traduction française. In een rustige en aangename straat te Laken vinden we deze bel-étage van de Brusselse architect André Jonniaux met bewoonbare oppervlakte van 217 m².
We betreden de woning via de inkomhal waar we toegang hebben tot de garage, een toilet en een polyvalente ruimte. Vanuit de polyvalente ruimte bereiken we via de trap de tuin. Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime eetkamer, het salon en de keuken. Er is eveneens een terras aanwezig waar we genieten van de groene omgeving. Op de tweede verdieping vinden we de vier slaapkamers ( 11m²/ 9m²/ 9m²/ 8m²), de badkamer (douche, bad en dubbele wastafel) en een afzonderlijke toilet.
De eigenaars hebben verschillende renovatiewerken uitgevoerd zoals onder meer de voor- en achtergevel, de deur- en raampartijen, de badkamer (Duravit en Hansgröhe kraanwerk), de keuken (Siematic), de hoekhaard (Kalfire) en de verwarmingsinstallatie.
Extra troeven: aanwezigheid van zonnepanelen, alarm Securitas, zuidoost georiënteerde privatieve tuin en kelder met alle nutsvoorzieningen en toegang tot de tuin. In de buurt van de woning bevinden zich verschillende parken/ sportfaciliteiten/ eetgelegenheden/ scholen/ openbaar vervoer.

Wenst u een bezoek of een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Contacteer dan VMV-VASTGOED via 0456/32 66 00 of via [email protected]!
EPC:319 kWh (UC: 20230705-Test). Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.

Contacter