Maison à vendre

185000€

2 chambres 134 mètres carrés

Immoweb code : 11400526
Immoweb code : 11400526

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
134 mètres carrés habitables
Visite virtuelle

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ontdek deze unieke kans om een karaktervolle woning in Opstal, Buggenhout, nieuw leven in te blazen!
Gelegen op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Opstal, biedt deze te renoveren woning een schat aan mogelijkheden voor wie op zoek is naar een project met potentieel.

Op de gelijkvloerse verdieping wordt u verwelkomd door een ruime inkomhal die leidt naar de leefruimte. De aangrenzende ingerichte keuken is verbonden met de achterliggende badkamer voor extra comfort en functionaliteit.

Boven vinden we twee royale slaapkamers, ideaal voor rust en ontspanning na een drukke dag. De zolderruimte, reeds toegankelijk via een vaste trap, wacht op uw creativiteit en kan worden omgetoverd tot een extra slaapkamer, hobbyruimte of kantoor - de mogelijkheden zijn eindeloos!

Buiten kunt u genieten van een handige berging, momenteel omgetoverd tot een praktische werkplaats, en een ruime garage die perfect is voor het veilig opbergen van uw voertuig of het creëren van een extra opslagruimte.

Grijp deze kans om uw droomwoning te realiseren en maak van deze woning uw eigen unieke thuis!

Voor meer info of een bezoek ter plaatse: [email protected] of bel 052 89 50 99.

Contacter