Maison à vendre

259000€

3 chambres

Immoweb code : 11321568
Immoweb code : 11321568

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
300 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Welkom in deze oase van rust en ontspanning, gelegen in het hart van het Center Parcs domein. Deze vakantiewoning biedt een unieke kans om te genieten van alle comfort en faciliteiten die dit resort te bieden heeft, terwijl u tegelijkertijd geniet van de privacy van uw eigen huis.

U wordt verwelkomd door een volledig afgesloten zuidoost gerichte tuin met terras, perfect voor het genieten van de ochtendzon of het organiseren van gezellige buitenactiviteiten.

De woning beschikt over een vernieuwde badkamer met inloopdouche en lavabo, evenals een apart toilet op de begane grond.
De leefruimte is licht met een vernieuwde open keuken die van alle moderne toestellen is voorzien.
Op de eerste verdieping vindt u drie slaapkamers, ideaal voor het huisvesten van familie en vrienden.

Buiten biedt het domein een scala aan faciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad, een kinderboerderij, een boogschietstand, binnen- en buitenspeeltuinen en zelfs een jeep safari voor kinderen. Voor de dagelijkse benodigdheden is er een supermarkt op het terrein, evenals diverse drankgelegenheden binnen en buiten en restaurants waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden.

Bovendien zijn er prachtige wandel- en fietspaden die u rechtstreeks naar De Haan en/of Wenduine leiden.
Met een eigen parkeerplaats op slechts 20 meter van het huis, biedt deze vakantiewoning het perfecte toevluchtsoord voor iedereen die op zoek is naar comfort, gemak en ontspanning in een prachtige omgeving.

Contacter