Maison à vendre

415000€

4 chambres 229 mètres carrés

Immoweb code : 11335557
Immoweb code : 11335557

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
229 mètres carrés habitables
656 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze tijdloze ruime villa gelegen in het landelijke Deerlijk op toplocatie nabij tal van invalswegen op een rustige locatie. De beslotenheid en het privékarakter van de tuin zorgt enerzijds voor een eye-catcher effect en anderzijds voor een schitterende lichtinval.

Indeling: hele ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, lichtrijke woonkamer en salon met gezellige haard en prachtig zicht op de vernieuwde aangelegde tuin. Geïnstalleerde leefkeuken met aansluitend praktische berging en opnieuw toegang tot de inkomhal die zich begeeft naar de badkamer, bureaukamer en ruime inpandige garageruimte op het gelijkvloers. Hele lichtrijke woning door de vele raampartijen.

De verdieping omvat een open nachthal. 4 hele ruime slaapkamers waarvan 1 kamer ingericht is tot dressing en badkamer.

Praktisch ruim bureel aan de voorzijde van de woning. Ideaal voor jouw beroepsactiviteit en criteria die vaak cruciaal is in een zoektocht.

De vernieuwde aangelegde zongerichte voor- en achtertuin maakt het héérlijk vertoeven op een totale perceeloppervlakte van 656 m2!.

Voor de woning treffen nog 4 autostaanplaatsen op privé-oprit met carport, afgesloten met toegangspoort. Vlakbij zijn tal van parkeermogelijkheden in de straat.

VASTGOEDTOPPER!

EPC 402 kWh/m² UC2980469
(Ref. SD/24055/K)

Contacter