Maison à vendre

4 chambres 230 mètres carrés

Immoweb code : 10750913
Immoweb code : 10750913

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
230 mètres carrés habitables
280 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Te renoveren  woning met 4 slaapkamers, 2 badkamers en tuin op 280m² in centrum Deinze!
Ligging: Deze woning is gelegen op 7 minuten wandelen van het station, dichtbij de Brielmeersen, de markt en andere winkels. Op 5 minuten rijden van de E17.
Indeling:
Vroeger werd deze woning opgesplitst in 2 woongelegenheden. 
In het eerste deel van de woning bevindt zich een inkomhal/ traphal met toegang tot de woonkamer en eerste verdiep. Via de woonkamer met eet- en zithoek komen we in de keuken, uitgerust met een fornuis (gas), kasten en een dubbele spoelbak. Aan de keuken bevindt zich de kelder, veranda en badkamer. De badkamer is uitgerust met een ligbad met douche, achter de badkamer is het apart toilet met lavabo.Op het verdiep hebben we 2 slaapkamers en een bureau/dressing/speelkamer. Op het 2e verdiep is de ruime zolder met vaste trap. De zolder kan omgebouwd worden tot extra slaapkamer(s).
Dan is er de tweede woongelegenheid. Deze bestaat uit een keuken met toegang tot de garage (met automatische sectionaalpoort) en de tweede badkamer. In deze badkamer bevindt zich een toilet, ligbad en lavabo. In dit gedeelte van de woning is er nog een tweede trap naar het verdiep waar er nog een slaapkamer is alsook toegang tot een tweede zolder.  
Tuin en terras: Achteraan de woning is er een zonnige tuin met een terras en extra berging. 

Contacter