Maison à vendre

4 chambres 215 mètres carrés

Immoweb code : 10947398
Immoweb code : 10947398

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
215 mètres carrés habitables
290 mètres carrés de terrain

Description

Maison mitoyenne

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze centraal gelegen, ruime en instapklare woning met garage en noordwest gerichte stadstuin is een echte opportuniteit!
De rustige ligging vlakbij de markt van Deinze, alsook nabij de belangrijkste invalswegen, station, scholen, winkels en het recreatiedomein 'de Brielmeersen' maken van deze woning een unieke buitenkans!
Deze woning bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, volledig geïnstalleerde open keuken (frigo, vaatwasmachine, oven, keramische kookplaat,…) die naadloos aansluit bij de lichtrijke eet- en leefruimte. Aanpalend aan de leefruimte vinden we de ruime veranda die een prachtig uitzicht geeft op de mooi aangelegde stadstuin met tuinberging.
Via de keuken komen we in de volledig vernieuwde en waterdichte kelder en krijgen we toegang tot de ruime garage met sectionaalpoort.
Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers, een apart toilet, een berging en een badkamer met douche, ligbad en lavabomeubel.
De tweede verdieping bestaat op heden uit een bureelruimte (of 5de slaapkamer), nog een 4de slaapkamer en een berging, die toegang geeft tot de geïsoleerde ruime zolder.
Deze woning is ideaal voor een jong gezin die op zoek is naar een ruime, instapklare en betaalbare woning vlakbij centrum Deinze.
Wenst u graag een bezoek aan deze woning? Contacteer ons kantoor via 09 380 09 74 of via [email protected]

Contacter