Maison à vendre

3 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 10997159
Immoweb code : 10997159

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
180 mètres carrés habitables
552 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze lichtrijke woning is gelegen in de nabijheid van het bruisende centrum, waardoor u kan genieten van alle voorzieningen, winkels en restaurants die de stad te bieden heeft. De rustige wijk biedt een welverdiende ontsnapping aan de drukte, terwijl je toch binnen handbereik bent van alle gemakken.
We betreden de woning via de centrale inkomhal met gastentoilet, ruime leefruimte met open haard, vernieuwde en volledig ingerichte keuken, vernieuwde badkamer en een gelijkvloerse slaapkamer met ingebouwde kasten. De inpandige garage en wasberging zijn tevens ook via de inkomhal te bereiken. Op de eerste verdieping vinden we nog twee extra slaapkamers terug.
De belangrijkste kenmerken van deze woning zijn: een inpandige garage, 3 ruime slaapkamers voor gezinsvriendelijk wonen, sfeervolle leefruimte met een open haard, perfect voor gezellige avonden, vernieuwde badkamer en keuken voor hedendaags comfort en bovendien nog 2 zolderbergingen voor extra opslagruimte.
Mis deze kans niet om eigenaar te worden van dit prachtige huis en neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging via 09 380 09 74 of via [email protected]!

Contacter