Maison à vendre

575000€

5 chambres 337 mètres carrés

Immoweb code : 11318300
Immoweb code : 11318300

Aperçu

5 chambres
2 salles de bains
337 mètres carrés habitables
1209 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Koppelwoning op een ruim perceel grond van 1.209 vierkante meter. Ideaal voor kangoeroe-wonen of als investering om te verhuren.

Deze twee halfopen bebouwingen zijn gelegen in de dorpskern van Sint-Martens-Leerne, Leernsesteenweg nr. 202 & nr. 204. Het perceel komt achteraan uit in de Mulderstraat, waar je makkelijk toegang hebt met de wagen tot de garages.

De ligging is uitmuntend. Enerzijds is er de makkelijke bereikbaarheid, met verschillende voorzieningen op korte afstand, zoals ondermeer bussen, winkels en restaurants. Anderzijds kan je volop genieten, te voet of met de fiets, van de natuurpracht dat de Leiestreek te bieden heeft. Denk maar aan het Kasteel van Ooidonk en de (oude) Leie.

Er is een kleinere woning met twee slaapkamers en een grotere met 3, mogelijks 4 slaapkamers. In de laatste decennia zijn er verschillende huurders heel gelukkig geweest, maar inmiddels zijn de woningen toe aan een renovatie. De laatste huurder verhuist volgende maand, dus bij aankoop zullen beide woningen vrij van gebruik zijn.


Contacter