Maison à vendre

395000€

2 chambres 152 mètres carrés

Immoweb code : 11366848
Immoweb code : 11366848

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
152 mètres carrés habitables
334 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze halfopen bebouwing, recent gerenoveerd (2018) en gelegen in de Emiel Clauslaan 5, te Astene - Deinze. Met een bewoonbare oppervlakte van 152 m² op een perceel van 343 m², heeft deze woning een inkomhal met vestiaire en toilet, een woonkamer met parketvloer en gashaard, en een volledig uitgeruste keuken die toegang geeft tot de kelder. Aan de keuken grenst een eetruimte met zicht op de tuin en een veelzijdige buitenruimte (die actueel dienst doet als bureau/sportruimte). De eerste verdieping omvat een slaapkamer met dressing en een badkamer met inloopdouche, wastafel, toilet en wasruimte. De tweede verdieping heeft een extra slaapkamer met ingebouwde kasten.

De woning is voorzien van nieuw PVC schrijnwerk met isolerend glas, een vernieuwd dak (onderdak en pannen, dakgoten), geïsoleerde spouwmuren, cv op aardgas (deels vloerverwarming) en zonnepanelen, nieuwe uitbouw met 16cm EPS isolatie, resulterend in een EPC label B. Gescheiden gekeurd rioleringsstelsel.

Buiten zijn er twee terrassen en een afgesloten tuin, plus 2 tot 3 private parkeerplaatsen. Een ideale woning voor wie comfort en functionaliteit zoekt.

Vraagprijs: 395.000,00 euro.

Contacter