Maison à vendre

485000€

7 chambres 244 mètres carrés

Immoweb code : 11337408
Immoweb code : 11337408

Aperçu

7 chambres
1 salle de bains
244 mètres carrés habitables
172 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Unieke woning gelegen op toplocatie in hartje Dendermonde

Ligging:
Deze woning is gunstig gelegen vlakbij het centrum van Dendermonde. Daarnaast zijn ook scholen, winkels en het openbaar vervoer eenvoudig bereikbaar.

Omschrijving:
Bij het betreden van de woning loop je via de ruime inkomhal binnen in de charmante leefruimte dewelke opgesplitst kan worden in 2 aparte ruimtes. In de mezzanine is het heerlijk vertoeven met zicht op de tuin. Wanneer we verder doorlopen komen we terecht in de volledig geïnstalleerde keuken met zithoek. Verder is er ook een wasplaats met extra douche en een apart toilet aanwezig op het gelijkvloers.

Op de eerste verdieping zijn 3 lichtrijke kamers gelegen waarvan één momenteel dienst doet als extra eetkamer, één als dressing en de laatste als slaapkamer met airco. Daarnaast is er ook nog een apart toilet ter beschikking. Verder zijn er nog 3 slaapkamers en een badkamer gelegen op de 3e en 4e verdieping. De badkamer is uitgerust met een douche, bad en enkele lavabo. Tenslotte kom je op de binnenkoer volledig tot rust in de jacuzzi!


Indien je op zoek bent naar een ruime maar gezellige woning met veel charme en eindeloze mogelijkheden in het centrum van Dendermonde, maak dan zeker snel je afspraak!



Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter