Maison à vendre

449000€

4 chambres 264 mètres carrés

Immoweb code : 11099204
Immoweb code : 11099204

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
264 mètres carrés habitables
1314 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Zeer ruime vrijstaande woning met 4 à 5 slaapkamers op 1.314 m² in Dentergem!

Ligging :  Landelijke ligging vlakbij centrum Dentergem en op 5 minuten rijden van centrum Aarsele.

Indeling :
Gelijkvloers :  We komen binnen in de inkomhal, vanuit de inkomhal hebben we toegang tot de ruime woonkamer (45m²) met gezellige houtkachel. Daarnaast bevindt zicht de keuken (21m²) met ontbijthoek voorzien van een kookplaat, dubbele spoelbak, oven, vaatwas, microgolfoven en Amerikaanse koelkast. Dan hebben we een polyvalente ruimte (29m²). Deze kan dienen als praktijkruimte, kantoor,... Op het gelijkvloers zijn er 2 slaapkamers van resp. 14m² en 18m² alsook de eerste badkamer met ligbad,enkele wastafel, bidet en een apart toilet.

Eerste verdiep : Hier bevindt zich nog een woonkamer (28 m²), een keuken (19 m²), de tweede badkamer met douche en wastafel, nog 2 slaapkamers beiden van 19m² en een extra bergruimte. 

Zolder :  Tot slot is er nog een ruime bergzolder (50m²).

Kelder : De woning is volledig onderkelderd met een dubbele garage, bureel, wasplaats, stookruimte en extra berging.

Buitenomgeving : Buiten zijn er 4 parkeerplaatsen voorzien voor de woning en een carport (7m x 4,5m). Er is ook een mooi stuk tuin aanwezig.

Bijkomend : De woning vraagt renovatie maar biedt veel mogelijkheden! Door zijn groot volume is de woning ideaal voor iemand met een vrij beroep, praktijk,... Of als kangoeroe

Contacter