Maison à vendre

269000€

3 chambres 180 mètres carrés

Immoweb code : 11259172
Immoweb code : 11259172

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
180 mètres carrés habitables
535 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze gezinswoning op een boogscheut van Dessel centrum bevindt zich op een perceel van 535 m2 met een bewoonbare oppervlakte van 180m2.
Achteraan bevinden zich een grote tuin en een uitpandige garage met tuinhok.

We betreden het huis langs de veranda met automatische zonwering, die via een schuifdeur rechtstreeks uitgeeft op de tuin. De veranda wordt momenteel gebruikt als werkruimte, maar aangezien ze in verbinding staat met de keuken, kan ze perfect mee geïntegreerd worden in de woonruimte.

De keuken is voorzien van alle nutsvoorzieningen en geeft rechtstreeks uit op de leefruimte. Deze gezellige woonruimte met parketvloer is recent opgeknapt. Van hieruit bereik je een ruime kelder die deels als opslagruimte gebruikt kan worden.

De badkamer, die zich naast de keuken bevindt, heeft een ligbad, lavabo en apart toilet. De eerste slaapkamer is rechtstreeks bereikbaar vanuit de badkamer of de inkomhal.

Op de eerste verdieping bevindt zich een tweede grote slaapkamer, die ook gebruikt kan worden als ontspanningsruimte. Mits een kleine ingreep kunnen hier perfect twee kamers van worden gemaakt.
De derde slaapkamer is deels gerenoveerd en sluit onmiddellijk aan op de tweede badkamer met lavabo, toilet en douche.

Contacter