Maison à vendre

338000€

3 chambres 145 mètres carrés

Immoweb code : 11337017
Immoweb code : 11337017

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
145 mètres carrés habitables
595 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Gezinswoning met drie slaapkamers en tuin

Omschrijving:

We betreden de woning via een centrale inkomhal op tegels. De inkomhal geeft toegang tot de gezellige leefruimte dat ingedeeld is in een zithoek en eethoek.
De eethoek vloeit over in de keuken. Deze keuken is uitgerust met een inductievuur, dampkap, spoelbak met Quooker kraan, vaatwasser, combi-oven, stoomoven, koelkast en beschikt tevens over voldoende kastruimte.

Verder treffen we op het gelijkvloers nog een bijkeuken op tegels. Vervolgens de recent vernieuwde badkamer op tegels. De badkamer is voorzien van een bad, douche, toilet en dubbele wastafel.
De woning beschikt tevens over een droge kelder die te bereiken valt via de leefruimte.

Op de eerste verdieping treffen we drie slaapkamers aan, elk variërend in oppervlakte. De slaapkamers genieten elks van rolluiken. Door middel van een vaste trap bereik je de zolder dewelke niet werd geïsoleerd.
Van zodra het dak geïsoleerd is, bekomt u een EPC-score van C.

Achteraan de woning vindt u een zuidgerichte tuin met onvergunde constructies.

Extra:
- Deels gerenoveerd
- Centrale verwarming op gas
- Onvergunde constructies

- Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 080

Contacter