Maison à vendre

430000€

3 chambres 186 mètres carrés

Immoweb code : 11337477
Immoweb code : 11337477

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
186 mètres carrés habitables
213 mètres carrés de terrain
Disponible le : 01/02/2025

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze recent gerenoveerde bel-etage ligt in een rustige woonwijk, met winkels en openbaar vervoer op wandelafstand en op een kwartiertje fietsen van centrum Gent.
Op het gelijkvloers is er een ruime inkomhal met gastentoilet en een grote garage geschikt voor 1 wagen, ruimte voor fietsen en wasmachine/droogkast en veel extra opbergmogelijkheid. De garage geeft uit op een gezellige tuin met 2 terrassen.
De leefruimte met open keuken bevindt zich op de eerste verdieping, waardoor de ruimte heel de dag baadt in het licht. Van hieruit kom je op het terras met trap naar de tuin. Op die manier is er van in de leefruimte rechtstreekse verbinding met de tuin. Op de eerste verdieping bevindt er zich ook nog een berging/bureauruimte.
De 3 ruime slaapkamers en badkamer bevinden zich op de 2e verdieping.
De troeven van deze woning zijn ongetwijfeld de centrale en toch rustige ligging, de lichtrijke ruimtes, de ruime garage en de rechtstreekse link met de tuin vanuit de leefruimte. In 2023 werd het dak geïsoleerd, werden er zonnepanelen met batterij geplaatst en werd er spouwmuurisolatie voorzien. Leuk extraatje: elke ruimte beschikt over automatische rolluiken en vliegenramen.
Maak hier een afspraak voor een bezoek op 4 of 5 mei: https://calendar.app.google/3Ba71UAaTQWt57gL6

Contacter