Maison à vendre

349000€

5 chambres 201 mètres carrés

Immoweb code : 11017560
Immoweb code : 11017560

Aperçu

5 chambres
3 salles de bains
201 mètres carrés habitables
100 mètres carrés de terrain

Description

huis

Désolé il n'y a pas de traduction française. Ben jij op zoek naar een ruime en veelzijdige woning waar je je dromen kunt waarmaken? Dan is dit jouw kans! Welkom bij deze schitterende woning, momenteel bestaande uit 3 appartementen, elk met 1 slaapkamer. Maar dat is nog niet alles - deze woning biedt eindeloze mogelijkheden voor jouw unieke levensstijl!

Kenmerken van de woning:
Drie afzonderlijke appartementen met elk één slaapkamer.
Nieuwe CV op gas met ketels van 2020 en 2021.
EPC Energielabel D - 355 kwh/(m² jaar)
G-score: A
P-score: A

Mogelijkheden voor personalisatie:
Deze woning biedt een flexibele plattegrond, waardoor je de ruimtes kunt aanpassen aan jouw wensen. Denk aan de mogelijkheid om:
·Een luxe hoofdslaapkamer met eigen badkamer te creëren.
·Een thuiswerkruimte op te zetten in een van de appartementen.
·Een fitnessruimte, speelkamer of thuiskantoor in te richten.

Gunstig gelegen in Deurne-Zuid met goede bereikbaarheid tot voorzieningen, scholen en winkels. Dit is de perfecte plek om te wonen en te genieten van het beste van beide werelden: rustige omgeving en stadscomfort.

Investeer in jouw toekomst: Deze woning biedt niet alleen een geweldige leefruimte, maar ook een kans voor investeerders. Overweeg de mogelijkheid om te verhuren, uit te breiden of om te vormen tot een uniek droomhuis. Mis deze kans niet om een woning te bezitten met eindeloze mogelijkheden! Neem vandaag nog contact met ons op voor een

Contacter