Maison à vendre

249000€

3 chambres 137 mètres carrés

Immoweb code : 11156202
Immoweb code : 11156202

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
137 mètres carrés habitables
94 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Eengezinswoning met 3 slaapkamers.

Deze woning, gelegen aan de Gryspeerstraat in Deurne, bevindt zich op een centrale ligging die moeiteloos toegang biedt tot alle essentiële voorzieningen, waaronder scholen, winkels en openbaar vervoer. Dankzij de vlotte verbinding met zowel de Bisschopppenhoflaan als de Turnhoutsebaan is er een snelle bereikbaarheid met de auto naar omliggende gemeenten en autostrades.

We betreden de woning via de gelijkvloerse inkomhal die leidt naar zowel de gezellige leefruimte als naar de keuken. De hal biedt ook voldoende ruimte voor een vestiaire.

Achteraan is er de ruime keuken, deze leidt enerzijds naar de overdekte koer en anderzijds naar een handige wasruimte met apart toilet. De leefruimte op het gelijkvloers is gelegen aan de voorzijde van de woning.

De eerste tussenverdieping bestaat uit een eerste slaapkamer, grenzend aan de badkamer met douche, lavabo en toilet.

Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime slaapkamer aan de achterzijde, terwijl aan de voorkant twee extra kamers zijn. Een van deze kamers kan dienen als een ideale dressing of bureau, je loopt erdoorheen om toegang te krijgen de tot de derde slaapkamer.

De woning is compleet met een handige oprit, en een zeer ruime droge kelder.

Bijzonderheden:
+ Centrale verwarming op gas
+ Oprit aan woning
+ Overdekte koer




Voor meer informatie, kijk snel op www

Contacter