Maison à vendre

309000€

3 chambres 145 mètres carrés

Immoweb code : 11335630
Immoweb code : 11335630

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
145 mètres carrés habitables
77 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze charmante eengezinswoning is gelegen in de Leeuwlantstraat te Deurne, de perfecte combinatie van stedelijk gemak en rustig wonen! Met een ideale ligging voor wie overal dichtbij wil zijn, biedt deze woning het beste van twee werelden. Op slechts een tiental minuten wandelen vind je tram -en bushaltes, terwijl het Park Rivierenhof gemakkelijk te voet of per fiets bereikbaar is. Geniet van de nabijheid van diverse horecazaken, supermarkten en veelzijdige winkels aan de Gallifortlei, terwijl je met de auto moeiteloos de Antwerpse Ring en omliggende gemeenten kunt bereiken.

We betreden de woning met uitnodigende inkomhal op het gelijkvloers. Hier vind je een eerste ruime slaapkamer, gevolgd door een praktisch wasberging en een gerenoveerde badkamer met een stijlvolle wastafel, toilet en inloopdouche. Via de wasberging is er toegang tot de gezellige koer van ongeveer 15m², een ideale plek voor zomerse barbecues!

Op de eerste verdieping bevindt zich de moderne, volledig geïnstalleerde keuken, terwijl de tweede badkamer met ligbad en dubbele lavabo achter de keuken ligt.
Verder word je verwelkomd door een ruime en lichte leefruimte, perfect om te ontspannen! Vervolgens zijn er nog twee ruime slaapkamers en een extra toilet op de 2de verdieping.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter