Maison à vendre

229000€

2 chambres 138 mètres carrés

Immoweb code : 11336806
Immoweb code : 11336806

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
138 mètres carrés habitables
182 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Te renoveren woning met 2 (mog.3) slaapkamers en ruime tuin te Deurne!

Ontdek deze renovatie kans in de Mattheus Corvensstraat te Deurne! De woning is gelegen is een gezellige en rustige buurt, waar alle benodigde voorzieningen op loopafstand liggen. De tramhalte van lijn 5 bevindt zich op slechts enkele minuten wandelen van je voordeur. Met de auto bereik je moeiteloos naburige gemeenten en de op- en afritten van de Antwerpse Ring. Kortom, deze woning biedt de ideale combinatie van rustig wonen en een vlotte bereikbaarheid.

Deze charmante woning is perfect voor wie zijn eigen stempel wil drukken. Op de gelijkvloers betreed je via de inkomhal de leefruimte vooraan voorzien van eenelektrisch rolluik. Verder naar achteren kom je in de eetkamer met keuken en een aparte badkamer. Direct naast de keuken bevindt zich een lichte veranda met een apart toilet en een handige wasruimte. De veranda biedt toegang tot de zonnige, op het zuiden gelegen tuin, compleet met een praktisch tuinhuis.

Op de eerste verdieping vind je een ruime slaapkamer van ongeveer 13m² en een tweede royale slaapkamer van ongeveer 17m² die is opgesplitst in twee kamers.

Tot slot beschikt deze woning ook nog over een handige kelder, ideaal voor extra opslagruimte. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter