Maison à vendre

2 chambres

Immoweb code : 11037756
Immoweb code : 11037756

Aperçu

2 chambres
1 salle de bains
564 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Op een superrustige locatie in het groen bevindt zich deze energiezuinige gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers. Ondanks de rustige ligging bevindt het centrum van Tessenderlo zich slechts op 3 minuutjes rijden. Er zijn heel wat winkels, scholen en horeca te vinden in de nabije omgeving. Ook de op- en afrit van de E313 bevindt zich in de zeer nabije omgeving. 

Op het gelijkvloers treffen we de ruime en gezellige woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van al de nodige toestellen. Aansluitend is een berging voor extra opbergruimte. Er is een lichtrijke veranda aan de achterkant van de woning waar het gezellig vertoeven is. Tot slot treffen we 2 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer op het gelijkvloers. De badkamer is voorzien van een dubbele lavabo, douchebad, toilet en bidet. 

Er is een ruime zolder aanwezig, die heel wat extra mogelijkheden biedt. Er is tevens een ruime kelder die heel wat potentieel heeft. Er is tevens ook een ruime inpandige garage aanwezig.

De woning is energiezuinig met een gunstig EPC. De elektriciteit is conform AREI en er zijn zonnepanelen met een thuisbatterij aanwezig. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas. 

Ben jij op zoek naar een energiezuinige en instapklare woning op het gelijkvloers? Contacteer ons dan via [email protected] voor een bezoek ter plaatse of meer informatie. Wij helpen jullie graag verder! Stedenbouwkundige inlichtingen beschikbaar o

Contacter