Maison à vendre

499000€

3 chambres 250 mètres carrés

Immoweb code : 11302806
Immoweb code : 11302806

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
250 mètres carrés habitables
553 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Recente woning op toplocatie in Diepenbeek

We vinden deze recente woning terug op een absolute toplocatie in Diepenbeek nabij Hasselt, Genk en verschillende universiteiten. Gekende natuurgebieden Bokrijk en ‘de maten’ liggen ook in de onmiddellijke omgeving. De woning werd gebouwd in 2017 met oog voor comfort, stijl en energiezuinigheid. Omwille van de ruime vertrekken, leuke tuin en toplocatie spreken we hier van de ideale gezinswoning.

We betreden de woning via de inkomhal en begeven ons naar de leefruimte met aangrenzende keuken. De lichtinval komt ons meteen tegemoet. De keuken, met knap kookeiland, geniet van alle comfort en biedt een prachtzicht naar de tuin. Langs de keuken is er nog een aparte berging. De mooie bureauruimte vervolledigt het gelijkvloers.
Op de verdieping treffen we 3 ruime slaapkamers aan waarvan 1 met dressing. De grote badkamer met bad, douche en dubbele lavabo is één van de blikvangers. Verder is er nog een apart toilet op deze verdieping.
De zolder is verrassend ruim en kan mits afwerking zelfs als extra leefruimte worden herzien. De kelder strekt zich uit onder de volledige woning.
De aangename tuin geniet van veel zonlicht en is de ideale plaats om tot rust te komen.

Troeven van deze woning:

-?Toplocatie in Diepenbeek
-?Recente woning
-?Ruim woonoppervlakte
-?Energiezuinig
-?Aangename tuin
-?Vloerverwarming op het gel

Contacter