Maison à vendre

285000€

4 chambres

Immoweb code : 11219449
Immoweb code : 11219449

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
531 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze voormalige Secretariswoning is gelegen in het volle centrum van Rotem, langs de Sint-Monulphus en Gondulphus kerk. Kortbij de school, zwembad, bakkerijen en slager, restaurant…
De woning is gebouwd in 1922 in een veldoven-bakstenen gevelsteen, en werd gerenoveerd in 1958.
De tuin geniet optimale privacy, en is gedeeltelijk omheind door de kerkmuur, verder door wintervaste planten en struiken. Als men hier vertoeft, lijkt men verre weg van het drukke leven. De Magnolia kondigt elk jaar de nieuwe lente aan.
Het woonhuis is verrassend ruim en beschikt over 2 woonkamers, 4 (5) slaapkamers, grote nog in te richten zolder (via vaste trap) en een inpandige garage. Ook geschikt voor (vrij) beroep!
De houten ramen hebben gelijkvloers op de voorgevel en linker zijgevel dubbel glas, verder is enkele beglazing. Op de verdieping zijn houten plankenvloeren. Centrale verwarming op aardgas.
Bij Onroerend Erfgoed staat het eigendom vermeld als “Vastgesteld bouwkundig Erfgoed”. Dit is geen monument of geclasseerd pand, geen beschermd dorps- of stadsgezicht.

GELIJKVLOERS (plafondhoogte: 2,98 m)
- Inkom: (1,40 m x 8,00 m = 11,20 m²) – tegelvloer – stijlvolle inkomhal met houten trap naar de verdieping - de houten muur-lambrisering werd destijds vakkundig uitgetekend: de vestiaire en de radiator-omkasting werden hierin verwerkt - achterdeur op het einde van deze gang.
- Woonkamer 1 (links): (4,80 m / 4,18 m x 8,25 m = 37,00 m²) - vensters op voorgevel en zijgevel (kant Haagstraat) –

Contacter