Maison à vendre

365000€

4 chambres 280 mètres carrés

Immoweb code : 11280557
Immoweb code : 11280557

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
280 mètres carrés habitables
373 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze mooie moderne woning van 2002 vinden we terug in een rustige woonwijk in Dilsen-Stokkem. Doch is deze woning slechts op loopafstand van het centrum, nabij winkels, openbaar vervoer, scholen, sporthal en vele recreatie mogenlijkheden... Ideaal voor gezinnen met kinderen of indien u op zoek bent naar rust en toch alles dichtbij wil hebben.

INDELING
Via de inkomhal heb je toegang tot het toilet, de wasruimte/berging, het bureel (hobbykamer of eventueel 4de slaapkamer...), de trap naar de kelder en naar de bovenverdieping, en tenslotte de ruime leefruimte met open keuken waar de grote raampartijen zorgen voor een natuurlijke lichtinval.De keuken is uitgerust met een kookplaat+dampkap,spoelbak, ingebouwde vaatwasmachine, koelkast,oven en microgolfoven.

Via de keuken heeft u toegang tot de tuin met twee terrassen waarvan één onder een mooie palmboom. In de tuin heeft u schuin naar beneden toegang tot de ruime kelder welke vele mogenlijkheden biedt.

Op de bovenverdieping bevinden zich een berging, drie ruime slaapkamers, waarvan de grootste plaats biedt voor een eventuele dressing, een badkamer met dubbele lavabo, ligbad, aparte douche, en toilet.

*Aan het woonhuis is er een carport voor de wagen voorzien met daarnaast nog ruimte om 2 wagens te parkeren op de inrit .

*De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing.

*Zuinige Vaillant condensatieketel op aardgas.(Recent)

*Grondwatervoorziening
Neem gerust contact met ons op om een bezichtiging in te plannen.

Contacter