Maison à vendre

3 chambres 159 mètres carrés

Immoweb code : 11354063
Immoweb code : 11354063

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
159 mètres carrés habitables
1050 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Deze halfopen woning in landelijke stijl is omgeven door het groen en de rust. Via een bijna vergeten toegangsweg vinden we deze woning terug.

De woning betreden we via de inkomhal met toegang tot de charmante eet- en leefruimte met pelletkachel. De aaneensluitende en volledig geïnstalleerde keuken baadt in het licht en heeft zicht op de veranda en het terras. Bijkomend is er nog de vernieuwde gelijkvloerse badkamer.
De eerste verdieping heeft een centrale nachthal die toegang biedt tot 3 slaapkamers en de tweede badkamer. De master bedroom geniet van een subliem verzicht op de velden. Via een vaste trap betreden we de zolder, ingedeeld in een vierde slaapkamer en een bergruimte.
Aan de buitenzijde geniet deze woning van een oprit met ruimte voor meerdere autostaanplaatsen en een ruime garage.
De grote troef van deze woning is het terras en de aangelegde tuin met tuinhuis waar enkel rust vogelzang terug te vinden is.

De woning valt onder de renovatieverplichting. Mits enkele energetische verbeteringen kan deze woning op uitzonderlijke locatie een prachtige familiewoonst zijn.
Op zoek naar een landelijk gelegen ruime woning? Aarzel niet en plan vandaag nog uw bezoek in!

Contacter