Maison à vendre

399000€

4 chambres 140 mètres carrés

Immoweb code : 10823619
Immoweb code : 10823619

Aperçu

4 chambres
1 salle de bains
140 mètres carrés habitables
318 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Charmante woning (140m²) voorzien van 4 slaapkamers en garage op een perceel van 318m² op toplocatie te Edegem!

Indeling: Inkomhal, gastentoilet, leefruimte, keuken, veranda, nachthal, masterbedroom, twee gastenkamers, badkamer, zolderverdiep, tuin en garage.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal met gastentoilet die toegang biedt tot de ruime leefruimte met veel natuurlijke lichtinval. De inkomhal biedt tevens toegang tot de deels-geïnstalleerde keuken met aansluitend de lichtrijke en ruime veranda. Via de traphal bereiken we het slaapgedeelte met een ruime masterbedroom, twee gastenkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. Voorts komen we op het zolderverdiep, hier treft u nog een gastenkamer aan met aansluitend een bureauruimte/berging. De woning is alsook voorzien van een ruime droge kelder, oprit met toegang tot de garage met sectionale poort en een aangelegde tuin.

Kortom: Uiterst charmante woning (140m²) biedt tal van mogelijkheden op toplocatie te Edegem!

Bijzonderheden:
- karaktervolle woning
- toplocatie
- ruim perceel (318m²)
- dubbele beglazing
- garage met sectionale poort

Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv
EPC: 794Kwh/m²jaar Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Contacter