Maison à vendre

429000€

3 chambres 140 mètres carrés

Immoweb code : 11320461
Immoweb code : 11320461

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
140 mètres carrés habitables
Visite virtuelle

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
EERSTE KIJKMOMENT OP ZONDAG 28 april 2024. Contacteer Frederik voor een afspraak op het rechtstreeks nummer 0468 15 17 75 of mail naar [email protected].

Meer info: www.bellesvastgoed.be/te-koop/edegem-terelststraat-121

Deze verzorgde en instapklare woning met tuin vinden we in een rustige woonwijk in centrum Edegem. Winkels, horeca, scholen, openbaar vervoer, invalswegen, recreatie en ziekenhuizen zijn steeds vlakbij.

We betreden de woning via de inkomhal met apart toilet. Meteen links bevindt zich een handige bureauruimte met zicht op de groene straat. Achteraan het glv bevinden zich de leefruimtes. De open keuken werd volledig uitgerust met de nodige toestellen (elek. vuur + dampkap, vaatwas, koelkast, oven, wasbak,...). De lichtrijke zitruimte geeft eveneens toegang tot de tuin via het grote schuifraam.

De steeds zonnige en onderhoudsvriendelijke tuin (ca. 40m²) werd recent (2021) volledig heraangelegd met tuinarchitect. Het terras is voldoende ruim en wordt omringd door groen.

Op de 1e verd. bevinden zich de eerste 2 ruime slpks. Op de 2e verd. bevindt zich een 3e slpk en badkamer. Deze is voorzien van een ligbad, douche, dubbele lavabo + meubel en toilet. Ook is er een zolder met geïsoleerde vloer, te bereiken via een luik in de slaapkamer.

De ruime kelder is voorzien van een aansluiting voor was- en droogmachine. Ook de gascondensatieketel (2023) bevindt zich hier.

Bijzonderheden: Elektriciteit conform, hoogrendementsglas, vliegenramen (2021),...

Contacter