Maison à vendre

689000€

3 chambres 170 mètres carrés

Immoweb code : 11337068
Immoweb code : 11337068

Aperçu

3 chambres
2 salles de bains
170 mètres carrés habitables
506 mètres carrés de terrain

Description

Propriété de caractère

Désolé il n'y a pas de traduction française. Recent gerenoveerde woning (170m²) met drie slaapkamers, aangelegde tuin en 2 garages, biedt tal van mogelijkheden (tweewoonst/kangoeroewoning) op toplocatie in Edegem!

Indeling: Inkomhal, woonkamer, keuken, Berging, Slaapkamer, badkamer, Woonkamer, keuken, slaapkamer, slaapkamer, kelder, 2 garages, 2 autostaanplaatsen, terras en tuin.

Beschrijving: Prachtige kangeroewoning, opgedeeld in een gelijkvloers- en duplex-appartement, via de ruime inkomhal komen we in de open leefruimte met authentieke elementen. Aansluitend vinden we de volledig geïnstalleerde keuken voorzien van alle comfort met berging. De keuken geeft tevens toegang tot de recent geplaatste veranda met zicht op de aangelegde tuin. Op de gelijkvloerse verdieping bevindt zich ook nog een ruime masterbedroom, met de eerste badkamer met inloopdouche, toilet, wasmeubel en aansluiting wasmachine en droogkast. In de inkomhal vinden we de trap naar het eerste verdiep. Hier komen we in de open en lichtrijke leefruimte met authentieke elementen en aansluitend het terras (West). Aansluitend vinden we de volledig geïnstalleerde keuken voorzien van alle comfort. Achter de leefruimte hebben we nog de tweede badkamer met inloopdouche, toilet, wasmeubel en aansluiting wasmachine en droogkast. Via de nachthal begeven we ons naar de 2de verdieping, waar er zich 2 ruime masterbedrooms bevinden. Tot slot heeft deze woning een prachtig aangelegde tuin waar je kan genie

Contacter