Maison à vendre

289000€

3 chambres 102 mètres carrés

Immoweb code : 11342487
Immoweb code : 11342487

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
102 mètres carrés habitables
136 mètres carrés de terrain

Description

Hélas, nous n'avons pas reçu de traduction en français pour ce contenu.

Nl :
Deze gerenoveerde woning in de Teirlinckstraat 33 te Eeklo biedt drie slaapkamers, een doorlopende woonkamer met open keuken, een moderne badkamer, en een handige wasruimte. Geniet van de tuin en een garagebox aan het einde van het perceel.

De ligging is ideaal, op wandelafstand van de markt en dicht bij winkels, restaurants, scholen en het openbaar vervoer. Perfect voor gezinnen of koppels die een centrale, maar rustige woonplek zoeken.

We hebben 4 identieke woningen ter beschikking zoals in dit zoekertje. Je kan dit zien op de foto. (Teirlinckstraat 29-31-33-35) In dit zoekertje is de woning op het nummer 33 weergegeven. De woning zijn alle 4 identiek en beschikken dus over exact dezelfde inrichting en faciliteiten. Deze woningen zijn recentelijk gerenoveerd en zijn nu op zoek naar een nieuwe eigenaar. Heeft u interesse? Neem gerust contact met ons op, en dan plannen wij een afspraak in.

Deze woningen zijn ook beschikbaar onder een huurkoop formule. Wat houdt dit in? Bij de aanvang van het contract betaal je een voorschot. Tijdens het contract zijn er maandelijkse aflossingen zoals bij een normaal huurmodel. Op het einde van het contract koopt u de woning af tegen een afkoopsom. Wil je graag meer te weten komen over huurkoop? Neem dan gerust een kijkje op de website van Immolease.

Contacter