Maison à vendre

425000€

4 chambres 204 mètres carrés

Immoweb code : 11394829
Immoweb code : 11394829

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
204 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. Prachtige ruime woning met 4 slpk., carport en tuin in een rustige omgeving.

Beschrijving: U betreedt deze ruime woning via de prachtige inkomhal voorzien van een natuurstenen trap. Deze verleent ons toegang tot het gastentoilet, bergruimte en de leefruimte. De ruime leefruimte met zeer veel lichtinval is voorzien van een parkettegel en open keuken. De keuken is uitgerust met zeer degelijke apparatuur zoals een Quooker kraan en PITT cooking. Verder biedt deze prachtige keuken uitgebreide werk- en opbergmogelijkheden.

Via de trap bereikt u het eerste verdiep waar zich drie slaapkamers, een apart toilet en de badkamer bevinden. De badkamer is uitgerust met een douche en dubbele wastafel (ruimte voor het plaatsen van een bad).

Op de tweede verdieping bevindt zich een masterbedroom met ruime dressing met aansluitend een privé douchekamer en een extra ruimte (mogelijkheid tot omvorming 5de slaapkamer). De woning is tevens voorzien van airco's op de twee verdiepingen en verder zijn er ingemaakte kasten aanwezig in de slaapkamers.

U beschikt over een gezellige tuin met terras waar het heerlijk vertoeven is. Een enorm troef is dat de tuin beschikt over een achteruitgang die eveneens toegang geeft tot de carport, tuinberging en extra autostaanplaats. Tot slot beschikt de woning nog over één autostaanplaats vooraan aan de woning.

De woning werd ingericht met oog voor detail en met gebruik van hoogwa

Contacter