Maison à vendre

* 479000€

4 chambres 183 mètres carrés

Immoweb code : 11081778
Immoweb code : 11081778
*hors taxes

Aperçu

4 chambres
2 salles de bains
183 mètres carrés habitables

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. DE WONING RECHTS GELEGEN IS VOLLEDIG AFGEWERKT, DE LINKSE WONING HIER KAN DE AFWERKING NOG GEKOZEN WORDEN VOLGENS HET VERKOOPLASTENBOEK.
E20 - ENERGIEZUINIGE WONINGEN MET ZONNEPANELEN - GEEFT 5 JAAR VRIJSTELLING ONROERENDE VOORHEFFING
CONTACTEER ONS VOOR EEN AFSPRAAK TOT BEZICHTIGING, ZEKER DE MOEITE WAARD.

Heerlijke woning te Ekeren

Sint Mariaburg of kortom Mariaburg is één van de meest culturele wijken van Ekeren. Deze wijk wordt vooral gekenmerkt door het erfgoed, haar historische en groene karakter. De mooie bouwstijlen en het architecturaal samenhangend beeld in de straten is een streling voor het oog. De sfeer in Mariaburg wordt bewaard, versterkt en vooral gerespecteerd. Een waar genot om hier een deel van uit te maken.

Brabo bouwt hier iets uniek, iets frivools en vooral iets kwalitatief. Twee zeer uitzonderlijke woningen, dit door de creatie op zich. De gevels van de woningen blenden met hun omgeving en stralen de nodige kleur en sfeer uit. Het signatuur van de straat wordt zo behouden en zelf versterkt. De binnenzijde wordt hedendaags en strak afgewerkt met hier en daar een vleugje authenticiteit.
Op het gelijkvloers begeeft zich de leefruimte, deze is ruim en gemakkelijk in te delen. Een open en centrale keuken is het hart van de woning. Achteraan is er nog een mogelijkheid om een bureau te creëren. De technische berging, gastentoilet, aangelegd terras en heerlijke tuin make

Contacter