Maison à vendre

285000€

3 chambres 165 mètres carrés

Immoweb code : 11242031
Immoweb code : 11242031

Aperçu

3 chambres
1 salle de bains
165 mètres carrés habitables
224 mètres carrés de terrain

Description

Maison

Désolé il n'y a pas de traduction française. We betreden de woning via de inkomhal. Meteen rechts is er een deur die leidt naar de woonruimte met daarachter de grote leefkeuken. Achtereen vinden we verder een gastentoilet en een aparte berging/wasruimte.Vanuit de keuken is er toegang tot het terras en tuin. De eerste verdieping biedt plaats aan een dressing die doorloopt tot de badkamer (douchecabine, hoekbad en hang-wc) en 2 mooie slaapkamers. Op de tweede verdieping bevindt zich een afgewerkte slaap- of hobbykamer, een onafgewerkte opslagkamer (kan omgetoverd worden tot 4e slaapkamer) met daarboven nog een kleine zolder. Tot slot beschikt deze woning ook nog over een kleine kelder.

Laat u echter niet afschrikken door deze score: door het isoleren van het dak en de zijgevel zal u eenvoudig een veel beter label bekomen.
U kan hierdoor mogelijk genieten van een "Renovatiekrediet met rentesubsidie (bij energierenovatie na aankoop)" of "Mijn VerbouwLening/Premie".

- CV op aardgas (2021 - condensatieketel).
- HR beglazing in PVC kaders en dubbele beglazing in houten kaders.
- Elektra conform.
- Asbestveilige woning.
- De woning wordt verkocht inclusief inboedel!

Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag.
Opgegeven oppervlaktes zijn steeds indicatief.
Renovatieverplichting residentiële gebouwen van toepassing. Meer info: https://energiesparen.be/renovatieverplichting. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse

Contacter